FAQs

Hoe plaats ik een bestelling?
Om een product te bestellen moet je het in je shopping bag plaatsen. Je kan je shopping bag altijd nog wijzigen; je kan aantal, maat en/of kleur aanpassen of een product helemaal verwijderen. Om te bestellen hoef je niet geregistreerd te zijn – maar het werkt wel sneller en efficiënter bij een volgende bestelling. 

Bij de bestelling dien je een afleveradres in te vullen. Het is mogelijk om een apart afleveradres en factuuradres op te geven, zodat je jouw bestelling op een ander adres kunt ontvangen. Na het opgeven van je adres, kies je de gewenste betaalwijze. Betalen gebeurt via een beveiligde verbinding. Na afronding van de betaling krijg je een bevestiging in beeld en een e-mail toegestuurd. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Vanaf het moment dat jouw bestelling bij ons binnen is gekomen, streven we ernaar deze de eerst volgende werkdag te verzenden.

Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, dan nemen wij contact met je op en krijg je uiteraard je geld inclusief verzendkosten teruggestort. 


Kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat wij jouw bestelling hebben afgegeven aan de bezorgdienst ontvang jij een verzendbevestiging per e-mail inclusief tracking informatie.


Kan ik een item retour sturen

Mocht je bestelling helaas toch niet naar verwachting zijn, dan kan je deze uiteraard retourneren. Volg de volgende stappen om je retourzending goed te laten verlopen. 

1 • Geef jouw retourzending binnen maximaal binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen onder vermelding van jouw ordernummer door via info@loyise.com. Je ontvangt dan een retourformulier dat je mee kunt sturen met jouw retourzending, waarop ook het retouradres staat vermeld. 

2 • Geef je retourzending vervolgens binnen diezelfde 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling, af bij een DHL-punt. Bewaar het Track & Trace- nummer om je pakket te kunnen volgen en als bewijs van retournering. 

 

3 • Wanneer je een product retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending, zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan je terugstorten. 

Belangrijk:

• De producten dienen in een nieuwe en ongebruikte staat, in de originele verpakking, teruggestuurd te worden.

• Let wel, je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.